donderdag 21 juli 2011

Weer onze draai zien te vinden

Hoi luitjes. Het is alweer veel te lang geleden. Dat heeft alles te maken met het feit dat we vorige week geen internet hadden en dat we de afgelopen dagen bij moesten komen van onze busreis (over de busreis kan je lezen op: zaaiendeachttien.blogspot.com).

We zitten nu in Jeffrey's Bay. Dit schijnt de surf plek te zijn. Dus dat heb ik natuurlijk meteen even getest (zie foto). De golven zijn niet heel erg hoog en dat schijnt uitzonderlijk te zijn. Maar prima golven om weer eens te oefenen.

We hebben nog wat moeite om onze draai hier te vinden. De kinderen zijn ook behoorlijk onrustig. We hebben de afgelopen drie weken ook niet veel stil gezeten en dat betaald zich nu terug. Verder zijn we een beetje aan het kijken wat voor werk we hier kunnen doen. We zullen waarschijnlijk samenwerken met victory 4 all (http://www.victory4all.com/). Deze organisatie houdt zich bezig met de kinderen uit de sloppenwijken.

De accomodatie hier is wel lekker. We hebben als gezin ons eigen appartementje en het is heerlijk ons met z'n vieren te ontbijten en te lunchen.

Morgen jarig, dus dan gaan we lekker taart eten en kijken of we nog een keertje kunnen surfen.
Groeten Jesse


Ziet er wel stoer uit, he (de indrukwekkende golven missen alleen nog).

2 opmerkingen:

  1. één dag te laat :-(
    maar beter laat dan nooit
    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Jesse.
    Leuk om te lezen wat jullie aan het doen zijn.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He Jesse, suus, mim en tamar,
    Gefeliciteerd nog met je verjaardag jesse! Leuk om jullie blog te lezen. We hebben echt bewondering voor jullie. Wat bijzonder van dat jongetje die genezen is, heel mooi. We denken meteen terug aan het opvanghuis goeie hoop waar joanne heeft gewerkt. Succes met je draai vinden in jeffrey;s bay. Liefs, david en Annelies

    BeantwoordenVerwijderen